Based on 34 reviews
82%
(28)
12%
(4)
3%
(1)
3%
(1)
0%
(0)
Deep Green вече e незаменима част от моята диета

Вече над 6 месеца пия Deep Green и преди седмица си направих изследване и вече нямам никакви дефицити на витамини, за разлика от преди година. Чувствам се осезаемо по-здрав и енергичен, а ползите са неописуемо много!

Здравейте,
Благодарим Ви за споделеният отзив относно Deep Green®. Радваме се, че продуктът е станал незаменима част от Вашата диета и че Ви помогна да постигнете балансирано хранене. Ние се гордеем, че нашите клиенти усещат ползите от продуктите ни и се надяваме да продължите да се чувствате здрави и енергични. В допълнение сме ви изпратили подарък, който ще получите скоро! Пожелаваме Ви успех и благодарим за доверието към Deep Green®.
Поздрави,
Екипът на Deep Green®

5/5

Вече 3-ти месец го пия! Невероятн е!!

Чудесен вариант за укрепване на имунитета

Много ми харесва идеята на продукта и изчистения състав.
Освен като шейк го пробвах с плодове и на омлет :)

Интересен вкус

Очаквах да има гаден вкус, имайки предвид съдържанието. Но наподобява точно на чайче. Приятно изненадан съм :)

Определено съм доста доволна!

Напитката е много приятна и лека. Определено повлиава върху gut healt-a ми, със сигурност и върху качеството на сън. Харесват ми всички съставки в нея и ако трябва да бъда честна се радвам че всичко е в 1 scoop събрано.
Препоръчвам да се пие на гладно всяка сутрин.

Първа поръчка

Здравейте!
Смея да твърдя, че ефект се забелязва още след първите шейкове. Повече енергия, повече тонус, липса на сънливост, липса на нужда от кафе, лесно събуждане сутрин. Единствената неприятна изненада е, че кутията, поръчана на 11.06 ще бъде приключена утре 04.07 - 24 дневни дози, при обявени 30 за кутия/буркан. Може би кофти късмет при мен, но все пак - факт.
Въпреки това - продукта определено е много добър.

Здравейте! Благодарим ви за първата ви поръчка на Deep Green®. Радваме се, че вече забелязвате положителен ефект! Искрено се надяваме да продължите да се чувствате добре и с повече енергия и тонус.
Съжаляваме, че вашият DeepGreen е свършил по-рано от очакваното! Вече сме ви изпратили малък подарък по имейл, който се надяваме да компенсира неудобството
Моля, имайте предвид, че всеки буркан DeepGreen минава през качествен контрол и бива претеглен, за да сме сигурни, че в него има не по-малко от 345г. прах или 30 дневни дози. Това се равнява на 30 мерителни лъжички, но е важно те да препълнени, а да са равни с ръбчето на лъжичката, тъй като самата лъжичка е съобразена с точното количество за една дневна доза. Надяваме се това да ви е полезно :)

Great Product

Have so much more energy, feeling great!

Thank you for your kind words and for choosing Deep Green® as your go-to longevity drink. We are thrilled to hear that you are feeling more energetic and great. Keep enjoying our product and stay healthy!

Deep Green® - напитка за дълголетие

Калоян футбол и фитнес

Занимавам се с футбол и фитнес и смятам ,че продука е качествен , защото оказва влияние върху силата и издържливостта . Разбиране не очаквайте чудеса само след 2-3 приема . Поне седмица е нужда да се натрупат съставките.

<3 Deep Green <3

Има положителен ефект

След 3 месеца прием на добавките бих казал, че съм доволен. Пия го сутрин преди хранене и го комбинирам с протеин и креатин. Цялостно при тренировки се чувствам добре и усещам положителна разлика спрямо преди Deep Green. Според мен трябва да се добави информация, че след прием на добавката трябва да се избягва поне за 1 час прием на млечни продукти или кофеин, защото те затрудняват усвояването на желязото и магнезия.

Слънчев ден с Deep Green

Събуждам се сутрин с удоволствие, че ме очаква напитка с DeepGreen,която ме изпълва с енергия и доб.о настроение. Има приятен вкус, дори и да е разтворена само с вода, аз я пия с Веган мляко. Чудесна е! Благодаря!

Доволно

Добре ми влияе откакто го пия , само лажица кафява захар или стевия слагам и е бомба

Заглавие

Не мога да кажа, че усещам конкретен ефект, но допускам, че може да има такъв. Трудно го пия, защото ми се повдига от вкуса и се налага да се насиля. Повечето пъти не успявам да изпия цялата доза.

Здравейте,
Благодаря на това, че подобряваме формулата на DeepGreen® постоянно, той вече е с нов по-добър вкус на лимон. Спирулината и Хлорелата не се усещат както преди и цялостното възприятие на вкуса е много по-добро :)

Може би е изключително полезен продукт,но аз не мога да го пия.Не ми понася вкуса му и се чувствам дискомфортно след неговото изпиване

Здравейте,
Благодаря на това, че подобряваме формулата на DeepGreen® постоянно, той вече е с нов по-добър вкус на лимон. Спирулината и Хлорелата не се усещат както преди и цялостното възприятие на вкуса е много по-добро :)

Приятна Добавка

Харесва ми екстра енергията, която ми дава и се чувствам доста по-добре физически. Единственото, което не ми е любимо е вкуса. Мисля, че е от спирулината, а пък на мен тя никога не ми е харесвала.

Отличен продукт

На втора опаковка съм. След първата се абонирах, защото се чувствам много добре, въпреки че съм кърмеща, недоспала майка на двумесечно бебе.

Чудесен

Напоследък боледувах често от гърло, от както пия добавката се разминавам с леко неразположение за ден-два.

Deep green

Страхотно е

Бърза енергия само в една “зелена” чаша

Изненадващо приятен богат вкус с разкошен тропически аромат. Още с първата доза сутринта след тренировка почувствах прилив на бърза енергия, която определено ми липсва, с ИР съм. Замести множество пакети отделни прахообразни суперхрани с неприятен вкус, които само купувах и оставаха разпечатани и недоизпилзвани. Спестява ми излишни разходи и оптимизира запълването на дефицити в организма ми. Имам надеждата и вярата, че след година редовно ползване с удобството на абонаментна доставка, ще рестартирам организма си на друго ниво.

супер добавка

много съм доволен от Deep Green, вместо да купувам отделни мултивитамини или пробиотици само с Deep Green мога да взема всички необходими витамини и ползени неща.

Благодаря за бързата доставка

Поръчах си Deep Green в понеделник и беше при мен на следващия ден. Много благодаря за бързата доставка!

Доволна съм

От 3 седмици пия deep green и се чувствам много добре. Пия го на гладно, или със закуската ми и усещам, че имам повече енергия и тонус през деня.

Наско П.