Нашата история

Историята на Deep Green започва, когато основателят ни, Виктор Иванов, отчаяно търси да намери добавка, която би му помогнала с умората, постоянната липса на енергия и нередовния хранителен режим, без това да струва стотици левове и без да прави компромис в качеството с добавки, които съдържат вредни оцветители, овкусители и други подобрители.

Създателят

Виктор е мениджър по професия. Паралелно с това той е и учител, предприемач и любител на спорта.

В резултат на динамичния начин на живот, който той води, Виктор постоянно изпитва умора, изтощение и липса на енергия. Съвременният живот изисква по-сериозни грижи за здравето, мозъка и тялото.

Търсенето на качествена хранителна добавка, която тонизира, поддържа здравето и подобрява функциите на мозъка, се оказва неразрешим проблем за него, водещ до компромиси в цена, качество, а често и двете.

Тогава се появява Deep Green

Процесът

Когато Виктор решава, че сам ще създаде добавката, от която има нужда това изглежда като решение на проблемите му, но се оказва само началото.

След месеци търсене на технолози, експерти в индустрията и консултанти почти всички му казват, че създаването на такава добавка в България ще е ужасно скъпо, трудно и надали има човек, който би могъл да се справи със задачата - практически невъзможно.

Тогава Виктор решава, че той ще бъде този човек. Той внася десетки съставки от цял свят и започва да разработва формула, по която да произведе първата версия на Deep Green. Този процес изисква дълго четене на стотици научни статии, закони, изисквания на БАБХ и технологична документация, но месеци по-късно има прототип на първата формула на Deep Green. След като вече най-трудната задача е свършена тази формула преминава професионален анализ за съвместимост и безопастност, което е значително по-лесно, когато свободните променливи са сведени от десетки до няколко. Това вече е задача, която технолозите се съгласяват да свършат.

Проблемите, разбира се, не приключват до тук. Дори с готова и тествана формула редица експерти отказват да произвеждат прахообразна добавка без никакви подобрители и антислепващи агенти, защото това е утвърденият начин, по който са се правели и се правят нещата. Виктор е абсолютно безкомпромисен и настоява, че може и ще се произведе добавка, която е 100% органична и не съдържа никакви подобрители.

Още няколко месеца по-късно Deep Green e лицензирана, тествана и готова за производство хранителна добавка и така се ражда първият по рода си подобен продукт на Балканите.

Резултатът е 100% органична хранителна добавка с над 50 съставки в нея.

Но всъщност Deep Green е много повече от хранителна добавка - неговата формула съдържа витамини, минерали, адаптогени, пре и пробиотици, които се грижат за приема на нужните на организма за оптимално здраве нутриенти през деня. Терминът хранителна добавка е твърде прост, за да опише това, което комбинира Deep Green.

Deep Green е първият толкова комплексен продукт в България, който кобинира всичко необходимо за активна грижа за здравето в един продукт, който е лесен за приемане.


Качество без аналог

Горди сме, че въпреки многото трудности по пътя успяхме да произведем продукт с безкомпромисно качество, без аналог на пазара. Deep Green не съдържа нито един подобрител, оцветител или консервант, което е качество, с което много малко продукти в тази категория могат да се похвалят дори в световен мащаб.

Редица специалисти, технолози и производители твърдяха, че производството на толкова комплексна хранителна добавка в България е невъзможно, камо ли от един единствен човек. Няколко години по-късно Deep Green вече е подобрил живота на хиляди хора и всеки от тях е доказателството, че ние направихме невъзможното възможно!

Deep Green и Виктор Иванов в медиите

Нашата мисия

Целта ни в Deep Green е да направим 10 000 души по-здрави. За да постигнем тази цел, ще продължим да произвеждаме и подобряваме най-висококачествената супердобавка в България всеки ден, за да гарантираме, че нашите клиенти получават само най-доброто.

Присъедини се и ти